SÖK PÅ SIDAN

Kontakta fagersta kommun

Postadress:
Fagersta kommun
737 80 Fagersta

Telefon:

0223-440 00

Fax:

0223-171 01

Öppettider:

7.30-12.00 och 13.00-16.00

Besök oss:

Norbergsvägen 19 
737 80 ­Fagersta

Aktuellt på Snigeln

På snigeln just nu:


På Snigeln jobbar vi just nu med normer och värden. Vi gör en sol tillsammans med barnen där det står hur vi ska vara bra kompisar. Vi kommer under temat att använda oss av teater och dockteater för att på ett lekfullt sätt visa barnen hur man bemöter varandra och är en bra kompis.

Vår förskola finns på instagram under namnet;forskolansnigeln ! Där kan ni se lite av vår dagliga verksamhet.

 

 Vi vattnar och sköter om våra planteringar där vi sått morot, rädisor, ärtor och potatis. Potatisblasten är spännande att mäta varje vecka! Vi komposterar våra fruktrester tillsammans med barnen och har använt vår egna jord till odlingarna. Nu under hösten har vi lyckats skörda lite morötter. Vårt äppelträd har gett oss massor med fina äpplen och vi har kokat både kräm och äppelmos med barnen.

 

 Vi har varit utvalda att genom LONA-projektet göra  i ordning en pedagogisk utemiljö med naturmaterial.Bland annat byggdes en pergola med odlingar runt. Den har vi mycket glädje av då vi numera har en grönskande plats att äta lunch om mellanmål  på när det är fint väder!  Vi fick även en pilkoja som vi planterade med barnen och som nu finns att leka i.


 


 

 

  

 

Senast ändrad: 2018-09-14

Scrolla upp