Länk till startsidan för Fagersta

Fagersta.se

Öppna mobilmenyn
Höstbild vatten och träd

Höstterminen 2021

Du som börjar år 1 på nationellt program på Brinellskolan välkomnar vi onsdagen den 18 augusti. Du som ska läsa introduktionsprogram börjar torsdagen den 19 augusti och för år 2 och 3 är det också skolstart torsdagen den 19 augusti. Men först önskar vi er en riktigt härlig sommar!

Hej alla nya elever!

Vi är glada att du har valt att studera hos oss på Brinellskolan. Vårt mål är att ge dig den bästa tänkbara utbildning där du får utvecklas och lägga en grund för framtida studier och yrkeskarriär. Lärare och övrig personal kommer att göra allt de kan för att hjälpa dig på vägen, och vi hoppas att även du är beredd att lägga mycket energi på din utbildning och framtid!

För dig som börjar år 1 på ett nationellt program börjar terminen onsdagen den 18 augusti och det är tre olika tider som gäller, beroende på vilket program du ska läsa. Vid aktuell tid för ditt program ska du vara ute på skolgården vid huvudentrén, byggnad B. Håll utkik efter skylt med ditt program som mentor kommer att stå med och ta dig och din klass till ett klassrum för upprop.

Upprop 9.00

BA, Bygg- och anläggningsprogrammet
EK, Ekonomiprogrammet
FT, Fordons- och transportprogrammet
NA, Naturvetenskapsprogrammet
NPS, Nationella program särskolan

Upprop 10.00

BF, Barn- och fritidsprogrammet
SA, Samhällsvetenskapsprogrammet
VO, Vård- och omsorgsprogrammet

Upprop 11.00

EE, El- och energiprogrammet
IN, Industritekniska programmet
TE, Teknikprogrammet

IN, Industritekniska programmet

Du som elev på industritekniska programmet, Brinells Tekniska Gymnasium, kommer att ha i princip alla kurser i helt nyrenoverade lokaler vid Hyttbäcken, Televägen 1, som ligger intill Seco Tools och Epiroc. Men de första dagarna kommer vi ses på Brinellskolan. Upprop 11.00.

IM, Introduktionsprogram

För dig som börjar år 1 på IM introduktionsprogrammet börjar terminen torsdagen den 19 augusti. Det är drop-in mellan klockan 10.00-12.00.

Ha en skön sommar och välkommen till oss i höst!

Hej alla återkommande elever!

Höstterminen startar torsdagen den 19 augusti för er elever som börjar år 2 och 3 på Brinellskolan. Håll utkik i Itslearning för mer information. Vi hoppas att vi ska kunna ses betydligt mer i verkliga livet kommande läsår.

Ny huvudman för gymnasiet

Brinellskolan har bedrivits av Norra Västmanlands Utbildningsförbund, men från och med 1 juli 2021 är Fagersta kommun ensam huvudman. Hemsidan är under uppbyggnad/ombyggnad. Om du saknar information kan du söka på den gamla hemsidan för NVU.

NVU Brinellskolan

Välkomstbrev nya elever

Brinellskolan har skickat ut ett välkomstbrev till alla elever som har antagits till Brinellskolan. Du som tackat ja till platsen ber vi fylla i blanketter och avtal och ta med till skolstarten. Om du inte har fått hem brevet eller förlagt det hittar du det genom att klicka på Välkomstbrev nedan. Varmt välkommen!

Välkomstbrev Pdf, 552.8 kB.

Text