Länk till startsidan för Fagersta

Fagersta.se

Öppna mobilmenyn
Brinellskolans byggnad och blommande träd

Nyheter

Ingress nyheter

 • Unga företagare i Morgonsoffan


  Brinellskolans elever i ShineBright UF presenterade under Morgonsoffan sin tillverkning och försäljning av ljus i återvunnet stearin.
  Läs mer

 • Utmanande fjällresa


  Elever från barn- och fritidsprogrammet, BF19, har varit i fjällen som en del av utbildningen och kursen naturguidning. Vädret hade kunnat vara bättre, men eleverna har verkligen kämpat och stöttat varandra och alla har klarat en stor utmaning.
  Läs mer

 • Ordningsregler, värdegrund och likabehandling


  Brinellskolan har antagit ordningsregler som bygger på skolans värdegrund och likabehandlingsplanen.
  Läs mer

 • Digitalt föräldramöte


  Välkommen till Brinellskolans digitala föräldramöte! Rektorerna Ulla och Ylva presenterar skolan, viktiga kontakter och annat som är bra att veta för dig som vårdnadshavare till elev på Brinellskolan.
  Läs mer

 • God stämning under samhällsdagen


  Alla elever i årskurs 1, 2 och 3 samlades i början av september vid Eskiln för årets "Samhällsdag". Dagen innehöll flera aktiviteter och tävlingar som stövelkastning och "gissa kändisrösten".
  Läs mer

 • Forskningsresa för Brinellelever


  Elever som läser naturvetenskaplig specialisering kemi och biologi har nu kommit hem från den alltid så uppskattade forskningsresan till Göteborgs universitets marina foskningslaboratorium på Tjärnö.
  Läs mer

 • Teambuildning


  Vädret var grått men eleverna jobbade på bra med samarbetsövningar som var både roliga och kluriga. Rännan, kubben, korsordet och puzzlet är några exempel på övningar som eleverna fick prova i olika laguppställningar klassvis. Många goa skratt och lite tävlingsinstinkt kryddade dagen extra. Bra jobbat!
  Läs mer

 • Prövning


  Tisdag den 16 november är det Prövningsdag för gymnasiet. Sista dag för anmälan är tisdag 28 september. Anmälan görs till studie- och yrkesvägledare Sara Forsberg.
  Läs mer

 • Lunchtider


  Brinellskolans elever har lunchtid i Fagerstahallen från klockan 12.00. Eftersom både Risbroelever och Brinellelever äter i Fagerstahallen är det viktigt att hålla sig till lunchschemat, så att alla ska få plats. Särskilt viktigt är det med anledning av covid 19.
  Läs mer