SÖK PÅ SIDAN

Kontakta fagersta kommun

Postadress:
Fagersta kommun
737 80 Fagersta

Telefon:

0223-440 00

Fax:

0223-171 01

Öppettider:

7.30-12.00 och 13.00-16.00

Besök oss:

Norbergsvägen 19 
737 80 ­Fagersta

Boka dator

Bild på bibliotekets datorer

På Fagersta bibliotek finns det totalt sex datorer med internet som du kan låna gratis. Du som har med egen dator, mobiltelefon eller surfplatta kan få tillgång till vårt trådlösa nätverk.

Bibliotekets datorer bokar du i förväg vid bokningsdatorn som finns i närheten av bibliotekets informationsdisk. Datorn får du använda i max 60 minuter per dag.Du kan också boka dator hemifrån.

Klicka på länken i här nedan för att boka dator hemifrån.

Sedan finns det två datorer, som vi kallar "snabbdatorer". En snabbdator behöver du inte boka. De kan du använda upp till 15 minuter.

För att använda bibliotekets datorer så krävs det att du har ett bibliotekskort med PIN-kod. Saknar du ett bibliotekskort eller en PIN-kod? Kontakta oss i personalen, så hjälper vi dig.

Alla datorerna har tillgång till ordbehandlingsprogrammet Open Office. Det går att skriva ut från datorerna för 3 kronor per sida.

Det finns också en skanner i informationsdisken som du kan låna gratis.

Trådlöst nätverk

Anslut till bibliotekets trådlösa nätverk "kommun guestnet". Öppna din webbläsare och du bör automatiskt komma till inloggningssidan. Logga in med ditt bibliotekskortnummer och PIN-kod. Har du problem med att logga in? Kontakta oss i personalen, så hjälper vi dig.

Senast ändrad: 2016-01-13

Scrolla upp