Länk till startsidan för Fagersta

Fagersta.se

Öppna mobilmenyn
Elever drar hindersvagn

Våra unga jobb

Vi erbjuder unga jobb i våra kommunala verksamheter samt i ideella föreningar.

Det finns en stor variation av arbetsuppgifter som ger bra erfarenheter för dig som är ung på arbetsmarknaden. Unga jobb finns i hela Fagerstaområdet och du kan bli erbjuden ett arbete i Fagersta med omnejd.

Komvux

Enklare kontorsuppgifter

Kontoret näringsliv samt stöd och styrning, Fagersta kommun

Olika enklare kontorsuppgifter, en del fotografering

ANT-informatör (Alkohol, Narkotika, Tobak)

Är du intresserad av frågor som rör alkohol, tobak, narkotika och beroende? Är du utåtriktad, social och gillar att prata med människor? Då passar du perfekt att sommarjobba hos oss som ANT-informatör!

Jobbet handlar om att på olika sätt få unga att avstå från alkohol, narkotika och tobak. Det gör ANT-informatörerna genom information och samtal men även anordna evenemang. I sommarjobbet ingår studiebesök, planering/genomförande av event, egen fördjupning i ämnet och utbildning.

Du kommer att jobba tillsammans med kommunens nuvarande ANT-informatörer och det finns möjlighet till fortsatt extrajobb som ANT-informatör till hösten.

Biblioteket

Administrativa uppgifter på Fagersta bibliotek

Framtidens företagare

Två projektledarassistenter som kommer att jobba tillsammans med projektledaren. Du behöver gilla att sortera, organisera och utföra administrativa uppgifter. Veckorna 24-25 behöver vi dig!

Två kommunikatörer som kommer att jobba med marknadsföring och digital kommunikation av projektet. Vi söker dig som är kreativ och gillar att fota, filma och skapa och skriva ihop inlägg till olika digitala plattformar. Vi behöver dig veckorna 26-27!

 

Fritidshem

Arbete i elevgrupp på fritidshem

Förskolan

Leka med barnen, spela spel, bygga pussel, hjälpa till med påklädning. Vara både utomhus och inomhus. Arbetsuppgifter kan också vara miljövård till exempel städning, tvätt av leksaker hyllor och hygiengenomgångar med mera.

Aktivitetsledare Summercamp fotboll

Som aktivitetsledare ska du inspirera och motivera barnen till lek och rörelse, som gärna är kopplat till fotboll. Du kommer att planera och arrangera aktiviteterna för barnen, som du sedan leder och stöttar deltagarna i. Som ledare ansvarar ni även för att dagligen registrera närvaro på deltagarna. Närvaron ska slutligen återrapporteras till Idrottsförbundet.

Barnen som deltar kommer även att få ett mellanmål varje dag som ni ledare är med och delar ut.

Fagersta fritidsgård

Aktiviteter med ungdomar

Kolloledare dans

Vill ni jobba med barn och göra många spännande aktiviteter undersommaren? Är du aktiv, gillar dans och sporter då är du den rätta! Som kolloledare ska du tycka om att arbeta med barn. tycka om att göra aktiviteter, tycka om sporteroch tycka om att vara aktiv.

Har du förkunskaper inom dans så är det en merit då vi dansar varje dag på kollot.

Norrby teater

Arbeta fram en produktion

Fagersta ryttarklubb

Allmänna vaktmästeriuppgifter samt en del arbete i närheten och möjligen även med hästar om intresset för djuren finns.

Alltjänst

Olika vaktmästaruppgifter - det mesta utomhus.

Fagerstahallen

Servicearbete inom sporthallen/badet.

Centralköket

Enklare köksarbete

Västanfors Hembygdsgård

Städning, diverse arbetsuppgifter utomhus på gården

Serviceboende

Hjälpa till med vård av äldre