Länk till startsidan för Fagersta

Fagersta.se

Öppna mobilmenyn

Lediga tjänster

Som arbetsgivare vill vi att du som arbetar hos oss ska trivas och utvecklas och känna dig stolt över att ha ett jobb som gör skillnad i människors vardag.

Vikarierande sporthallspersonal till Fagerstahallen

Arbetsform

Anställningsform: Visstidsanställning 3-6 månader

Anställningens omfattning: Heltid

Tillträde: Oktober

Löneform: Månadslön

Antal lediga befattningar: 1

Sysselsättningsgrad: 100%

Ort: Fagersta

Län: Västmanlands län

Land: Sverige

Referensnummer: 2022/148

Fackliga företrädare

Kontaktperson(er)

Sista ansökningsdatum:

2022-10-03

Ansök nu

Kommunledningsförvaltningen, Välfärd och service, Fagerstahallen

Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en god utveckling och ekonomi, bland annat tack vare en omfattande samverkan med närliggande kommuner. Det geografiska läget är mycket bra med närhet till ett stort befolkningsområde. I kommunen är vi idag cirka 13 300 invånare.

Välkommen till ett meningsfullt arbete och en arbetsplats där vi samarbetar för dem vi är till för utifrån kommunens gemensamma värdegrund; samarbete, trygghet, ansvar, respekt - STAR.

Hos oss har du möjlighet till bland annat friskvårdsbidrag och frikort till simhall, gym och utomhusbad.

Om arbetsplatsen – det här är vi!

Här på Fagerstahallen får du arbeta som en inspirerande medarbetare genom att erbjuda våra gäster den bästa upplevelsen och bemötandet. Du är stolt över att göra våra gäster nöjda och glada och du tar alltid ansvar för och bemöter våra gäster med ett glatt humör och positiv energi. Vidare bidrar du positivt till arbetsgruppen och är en viktig medspelare i hela arbetslaget. Du engagerar dig och medverkar till en bra arbetsmiljö.

Ditt uppdrag

Du är en viktig del i arbetsgruppen som arbetar för att ge en hög service och ett gott bemötande till våra gäster. Det är din uppgift att se till att samtliga gäster trivs och får den hjälp som de behöver. Det är viktigt att du som person är lyhörd, kommunikativ och brinner för hälsa och motion. I arbetet ingår bland annat service till våra bad-, gym- och lägergäster, badbevakning, kassatjänstgöring, lokalvård samt diverse förekommande arbetsuppgifter relaterat till idrottshallarna. Du kommer även arbeta med simundervisning för barn och vuxna samt som instruktör inom bland annat vattengymnastik, cirkelträning, spinning och float-fit.

Dina kvalifikationer och meriter

För att vara aktuell för tjänsten ska du ha fyllt 18 år och vara simkunnig. Vidare kräver vi att du har arbetslivserfarenhet inom bad- och gymverksamhet. Erfarenhet av lokalvård och receptions- och kassaarbete är meriterande.

Vi eftersträvar en god åldersspridning och ser positivt på sökande ur alla åldrar. Vi strävar även efter att vara en arbetsplats som speglar samhällets mångfald.

Vi har gjort våra val av annonskanaler och vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.