Länk till startsidan för Fagersta

Fagersta.se

Öppna mobilmenyn

Lediga tjänster

Som arbetsgivare vill vi att du som arbetar hos oss ska trivas och utvecklas och känna dig stolt över att ha ett jobb som gör skillnad i människors vardag.

Vi söker sjuksköterskor för vikariat till sommaren 2023

Arbetsform

Anställningsform: Sommarjobb/Säsongsanställning

Anställningens omfattning: Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse

Löneform: Enligt överenskommelse

Antal lediga befattningar: 5

Sysselsättningsgrad: Sommarvikariat

Ort: Fagersta

Län: Västmanlands län

Land: Sverige

Referensnummer: 2023/11

Fackliga företrädare

Kontaktperson(er)

Sista ansökningsdatum:

2023-03-31

Ansök nu

Socialförvaltningen, Vård och omsorg, Hälso- och sjukvårdsgruppen

Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en god utveckling och ekonomi, bland annat tack vare en omfattande samverkan med närliggande kommuner. Det geografiska läget är mycket bra med närhet till ett stort befolkningsområde. I kommunen är vi idag cirka 13 300 invånare.

Välkommen till ett meningsfullt arbete och en arbetsplats där vi samarbetar för dem vi är till för utifrån kommunens gemensamma värdegrund; samarbete, trygghet, ansvar, respekt - STAR.

Hos oss har du möjlighet till bland annat friskvårdsbidrag och frikort till simhall, gym och utomhusbad.

Om arbetsplatsen – det här är vi!

Vill du ha ett omväxlande och givande sommarjobb? Då har vi sommarjobbet för dig!

Hälso- och sjukvårdsgruppen i Fagersta kommun består av sjuksköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter, undersköterskor och rehab assistent. Som sjuksköterska samarbetar du med kollegor i hälso- och sjukvårdsgruppen och i ett nära samarbete med vårdpersonalen.

Kommunens hälso- och sjukvård ansvarar för särskilt boende, korttidsenhet, trygg hemgång, hemsjukvård, LSS och psykiatri samt i samarbete med regionen gällande Närvårdsteam Fagersta.

Sjuksköterskegruppen i Fagersta kommun söker semestervikarier till sommaren 2023. Våra semesterperioder sträcker sig från juni till augusti.


Ditt uppdrag

Arbetet som sjuksköterska inom kommunen är omväxlande, utmanande och mycket fritt då du själv fördelar arbetet efter de behov som uppstår. Du samordnar, leder och ansvarar för att hälso- och sjukvårdsinsatser samt att omvårdnadsåtgärder planeras, genomförs och utvärderas inom området där kommunen har hälso- och sjukvårdsansvar.
Arbetet innebär att man är flexibel och samverkar med kollegor i arbetsgruppen och täcker upp för varandra vid behov.
Arbetet är fördelat på dag, kväll och helg.
Rekrytering kommer att ske fortlöpande.
I samband med att du börjar din anställning har vi tagit fram ett introduktionsprogram som du får ta del av.

Vad innebär Närvårdsteam Fagersta?
Region Västmanland har i samarbete med Fagersta, Norberg och Skinnskattebergs kommuner påbörjat ett pilotprojekt med mål att skapa en ny vårdstruktur med ett integrerat mobilt arbetssätt. Med individen i fokus ska projektet etablera närsjukvårdsplatser med möjlighet till direktinläggning samt etablera och utveckla nya och befintliga mobila resurser. Närvårdsteamet syfte är att erbjuda invånarna rätt vård, i rätt tid och på rätt vårdnivå. Teamet riktar sig mot våra mest sjuka äldre och AH-patienter oavsett boendeform. Teamet bemannas av undersköterska, sjuksköterskor och läkare från slutenvården.
Närvårdsteam jobbar dagtid, måndag till fredag, sjuksköterskorna även kvällar. Nätter och helger hanteras teamets patienter av kommunens sjuksköterskor utifrån upprättad vårdplan och i samarbete med Mobila familjeläkarenheten.


Dina kvalifikationer och meriter

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska.
För vikariatet krävs B-körkort.


Du har förmågan att skapa och bibehålla goda relationer, både intern och externt. Du samarbetar väl med personer i olika sammanhang och funktioner.
Du har förmågan att ta initiativ till att fatta tydliga beslut, både självständigt och tillsammans med andra.
Du har förmågan att planera och organisera ditt arbete. Du har lätt för att sätta upp mål, organisera resurser, följa upp och avsluta aktiviteter.
Du har en hög förmåga att leverera resultat, både vad gäller kvalitet och produktivitet. Du arbetar på ett systematiskt, metodiskt och pålitligt sätt. Du har lätt för att fokusera på kundens behov och uppnå god kundtillfredsställelse.
Självständighet
Självgående
Flexibel
Empatisk förmåga
Serviceinriktad
Ledarskap
Tydlig

För anställning krävs uppvisande av utdrag från Polisens belastningsregister.

Vi eftersträvar en god åldersspridning och ser positivt på sökande ur alla åldrar. Vi strävar även efter att vara en arbetsplats som speglar samhällets mångfald.

Vi har gjort våra val av annonskanaler och vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.