Länk till startsidan för Fagersta

Fagersta.se

Öppna mobilmenyn

Enterprizegalan - nu är underhållningen klar!

2023-03-17

Näringslivsgalan Enterprize, en nyinrättad gala, är Fagerstas största nätverksträff där syftet är att hylla det företagsamma Fagersta. Och nu är underhållningen klar, det blir en dinnershow med Moderna tider!

Logotyp Moderna tider

Entreprize-galan går av stapeln onsdagen den 3 maj klockan 18.00. Utmärkelserna delas ut lokalt för att inspirera och motivera samt premiera företagsamma företagare och organisationer som utvecklar sina verksamheter och förverk- ligar sina visioner i Norra länsdelen.

Underhållningen

Det blir inte mindre än en fullspäckad dinnershow med Moderna Tider. I över 20 år har de turnerat runt och spelat Gyllene tider hits och underhållit publiken på såväl stora som mindre scener. Alla har en relation till dessa hits och det utlovas underhållning och upplevelse på högsta nivå. Moderna tider är ett liveband som kommer med en fullspäckad ljud och ljus produktion och kör sin show direkt efter prisutdelningen. Det kommer alltså bli en oförglömlig helkväll där vi på absolut bästa sätt hyllar det lokala näringslivet.

På Enterprize egna hemsida finns all information och bokning av biljetter.

Enterprizegala.se

För mer information

Tobias Back, näringslivs- och turismchef
0223-440 83
tobias.back@fagersta.se

Varmt välkomna!