SÖK PÅ SIDAN

Kontakta fagersta kommun

Postadress:
Fagersta kommun
737 80 Fagersta

Telefon:

0223-440 00

Fax:

0223-171 01

Öppettider:

7.30-12.00 och 13.00-16.00

Besök oss:

Norbergsvägen 19 
737 80 ­Fagersta

Människor som pratar i en park

Kommunstyrelsen i korthet

Här följer några av de ärenden som behandlades under kommunstyrelsens sammanträde den 3 september 2019. Protokollet kan läsas på hemsidan under Kommun och politik/Möten, handlingar och protokoll så snart det är undertecknat.

Medborgarlöfte för perioden september till november
Medborgarlöftet är en del av polisens och kommunens samverkansöverenskommelse om ett långsiktigt brottsförebyggande och trygghetsskapande arbete. Kommunstyrelsen har för perioden september till november beslutat att följa lokala brottsförebyggande rådets förslag om att huvudinriktningen för medborgarlöftet blir att fortsätta arbetet med att öka tryggheten i Fagerstahallen.

Åtgärder för att öka tryggheten i Fagerstahallen
Kommunstyrelsen har beviljat utbildnings- och fritidsnämnden ekonomiska medel för ombyggnationer avsedda att öka tryggheten under idrottslektionerna i Fagerstahallen.

Försök med vegansk kost i skolan
Under vårterminen har försök gjorts med att servera vegansk kost i Fagerstahallens matsal. Bakgrunden är ett e-förslag från allmänheten som önskade att detta provades. Vegankosten erbjöds utöver ordinarie måltidsalternativ och var enligt representanter i Risbro- och Brinellskolans matråd uppskattat.

Jon Ashbourne
Kommunsekreterare
0223-441 06

Scrolla upp