Länk till startsidan för Fagersta

Fagersta.se

Öppna mobilmenyn
  • Länsstyrelsen har i samråd med länets räddningstjänster beslutat om eldningsförbud i hela Västmanlands län från och med den 11 maj klockan 17.00. Förbudet gäller tills vidare. Mer information

Inbjudan till Våryran 2023

Förra året blev en succé för Våryran som helhet och nu är det snart dags igen! Vi hade många fina föreningsengagemang förra året och i år hoppas vi på att ännu fler vill ta chansen att visa upp sin verksamhet och bli en del av arrangemanget Våryran 2023!

Våryrans logotype.

Inbjudan

Vi är väl medvetna om kritiken för den placering som föreningsbyn hade förra året och i årets planering av Våryran ska vi hitta en bättre lösning med bättre synlighet för arrangemangsplatsen.


Föreningsby den 20 maj, klockan 11.00-15.00

Under Våryran 2023 kommer en föreningsby att erbjudas under lördagen den 20 maj mellan klockan 11.00-15.00. Det kostar ingenting att delta, men ni förbinder er till att delta under alla fyra timmarna som föreningsbyn håller öppet.
Anmäl er till: kultur.fritid@fagersta.se senast den 12 maj 2023.

Desto fler som väljer att delta, desto mer kan vi tillsammans lyfta föreningslivet i Fagersta under arrangemanget!


Tjäna pengar under Våryran

För de föreningar som önskar tjäna extra pengar till föreningskassan, finns det möjlighet till det under Våryran. Arbetsuppgifter som till exempel; dekorera med ballonger/vimplar, städning eller bemanning av tivolistånd erbjuds för föreningar med en ersättning för arbetet.
Intresserade?
Gör en intresseanmälan till: kultur.fritid@fagersta.se

så kontaktar vi er med förslag på uppdrag.
Vid frågor, kontakta:
Jimmy Vahlstedt, utredare/föreningsutvecklare
Telefon: 0223-448 29
E-post: jimmy.vahlstedt@fagersta.se

Sidansvarig: Eva Netterdag

Senast ändrad:

Var informationen till din hjälp?


Vill du ha återkoppling?
Test