Länk till startsidan för Fagersta

Fagersta.se

Öppna mobilmenyn

Sport- och idrottshallar

I Fagersta finns fem kommunala idrottshallar. Hallarna kan bokas av föreningar, företag och privatpersoner.

Bild på barn som spelar innebandy i en idrottshall

Om våra sport- och idrottshallar

Våra hallar kan bokas av föreningar, företag och privatpersoner. Här kan du träna, arrangera matcher, mässor och tävlingar. Som privatperson kanske du vill ha en rolig familjeaktivitet eller anordna ett barnkalas. Möjligheterna är oändliga!

För att få boka en hall måste det finnas en ansvarig person på minst 18 år. Denna person ska vara närvarande under hela uthyrningstiden.

Boka en hall på webbenSkicka e-post till Fagerstahallen

Fagerstahallen

Fagerstahallens sport- och idrottshall kan erbjuda träning och aktiviteter för många inomhusidrotter. Hallen kan används som en stor hall eller delas upp i fyra mindre sektioner. Här kan du arrangera matcher, tävlingar, mässor och mycket annat. Lokalen har utrustning för bland annat badminton, tennis, volleyboll, gymnastik och innebandy.

Här finns även sekretariat, projektor, ljudanläggning och mikrofon som kan användas för olika arrangemang. Läktaren, som är en så kallad teleskopläktare, rymmer cirka 650 sittande personer. Hallen har en storlek på cirka 42 x 33 meter.

Aktivitetslokaler

I anslutning till hallen, på övre plan, finns tre mindre aktivitetslokaler. Lokalerna används i huvudsak för brottning, judo, karate, dans och bordtennis. Till brottar- och judolokalen finns mattor och judolokalen har även en egen musikanläggning.

Besökadress: Fagerstahallen, Risbrovägen 2, 737 44 Fagersta

Alfahallen

Alfahallen ligger i Alfaskolans skolområde. Här finns utrustning för bland annat gymnastik, badminton, innebandy och tennis. Hallen har en storlek på cirka 32 x 16,0 meter.

Besöksadress: Alfaskolan, Alfavägen 17, 737 45 Fagersta

Per-olshallen

Per-olshallen ligger i Per Olsskolans skolområde. Här finns utrustning för bland annat gymnastik, badminton, innebandy och tennis. Hallen har en storlek på cirka 34 x 16,5 meter.

Besöksadress: Per Olsskolan, Floravägen 27, 737 43 Fagersta

Risbrohallen

Risbrohallen ligger vid utkanten av Risbroskolans skolområde, strax nedanför Fagerstahallen. Här finns utrustning för bland annat gymnastik, badminton, innebandy, vollleyboll och tennis. Här finns även innebandysarg. Hallen har en storlek på cirka 38 x 19,5 meter.

Besöksadress: Risbroskolan, Skolvägen 2, 737 44 Fagersta

Mariahallen

Mariahallen ligger i Mariaskolans skolområde. Hallen används i huvudsak för gymnastik men det finns även utrustning för innebandy och badminton samt att det finns en klättervägg. Hallen har en storlek på cirka 35 x 18 meter.

Besöksadress: Mariaskolan, Mariavägen 20, 737 33 Fagersta

Sidansvarig: Lena Bylund

Senast ändrad:

Var informationen till din hjälp?


Vill du ha återkoppling?
Test