Länk till startsidan för Fagersta

Fagersta.se

Öppna mobilmenyn

Etablera och utveckla företag

Till dig som funderar på att etablera dig i Fagersta kommun och till dig som redan finns här men vill utveckla ditt företag.

Färglada kläder som hänger på galgar i en butik

Etablering

Söker du en plats där du kan etablera och expandera ditt företag? Kul, vi på Näringsliv och tillväxt hjälper gärna dig och ditt företag att få bästa möjliga förutsättningar. Behöver du någon att rådfråga och diskutera finansiella frågor med? Kontakta oss så berättar vi mer!
Kontakt - Näringsliv och turism

Söker du mark eller lokaler?
Lokaler och mark

Utveckla ditt företag

Näringsliv och tillväxt ger dig den information, de råd och det stöd du behöver för att komma vidare och utveckla ditt företag.

  • Funderar du på att byta företagsform?
  • Behöver du finansiering?
  • Letar du efter nya lokaler?
  • Eller vill du diskutera hur ditt företag kan nå nya marknader?

Öka tillväxten och utveckla ditt företag genom att bolla dina idéer med oss! Kontakt Näringsliv och tillväxt

Hit kan du också vända dig för att få information och stöd:

Verksamt är ett samarbete mellan Bolagsverket, Skatteverket och Tillväxtverket och är till för både blivande och befintliga företagare. Här får du bland annat veta mer om hur du hittar nya marknader, utbildningar för kompetensutveckling, företagsstöd, finansierar din tillväxt eller byter företagsform.

På Almi har man lång erfarenhet av affärsutveckling och finansiering. Man erbjuder också olika seminarium till nya och befintliga företagare.

Handelskammaren Mälardalen är en näringslivsorganisation som är öppen för medlemsskap oavsett branch. Man jobbar bland annat med att skapa nätverk och erbjuder olika utbildningar.

Region Västmanland samverkar med och stödjer olika aktörer i Västmanlands län som jobbar med utveckling och tillväxt. Det finns olika former av finansiering på regional och nationell nivå samt på EU-nivå.

Västerås Scince Park är en mötesplats för företagande, innovation och tillväxt som erbjuder nätverk och affärsutveckling till kunskapsintensiva tillväxtföretag. Man arbetar med stöd till företag i hela västmanland.

Företagarna erbjuder nätverk, kunskap och praktisk hjälp .

Sidansvarig: Anna-Karin Larsson

Senast ändrad:

Var informationen till din hjälp?


Vill du ha återkoppling?
Test