Länk till startsidan för Fagersta

Fagersta.se

Öppna mobilmenyn

Pressmeddelanden

Här hittar du våra pressmeddelanden för aktuellt år. Kontakta oss om du vill ta del av tidigare pressmeddelanden. Prenumerera på RSS-flödet https://fagersta.se/rss för att få notiser om de senaste pressmeddelanden från Fagersta kommun.

Instruktion om hur du prenumererar på RSS-flödet

 • Fagersta kommun har utsett Serneke till att bygga nytt äldreboende


  Fagersta kommun och Serneke har tecknat avtal om totalentreprenad i samverkan för att utveckla och bygga ett äldreboende i Fagersta. Boendet ska ha cirka 100 boendeplatser och arbetet kommer inledas omgående för att färdigställa boendet så snart det bara går.
  Läs mer

 • Nu drar vi igång våra trygghetsvandringar


  Trygghetsvandringar innebär att gå igenom ett område och inventera det ur trygghetssynpunkt. Här fyller de som bor och verkar i området en viktig funktion. Under vandringen noteras platser och utrymmen som upplevs som otrygga eller riskerar att bli brottsplatser, samt vilka konkreta fysiska omständigheter som bidrar till problemen.
  Läs mer

 • På måndag inviger vi Bollkul!


  På måndag inviger vi en av tre aktivitetsrundor i kommunen som är gratis och till för alla. De består av skyltar som placerats ut i ett naturskönt område för att skapa mer spontanidrott och rörelseglädje bland alla åldrar i kommunen. Det finns tre rundor, vi inviger den som heter Bollkul tillsammans med elever från en av våra grundskolor Alfaskolan samt kommunalråd Marino Wallsten!
  Läs mer

 • 100 år sedan Risbroskolan byggdes!


  Onsdag den 18 augusti startar höstterminen för eleverna på Risbroskolan. I år är det samtidigt 100 år sedan Risbroskolan byggdes.
  Läs mer

 • Nytt projekt erbjuder unga jobb, yrkesstudier och hälsoinsatser


  I höst startar projektet Steget vidare som är ett nytt projekt för unga och som riktar sig till dem som avslutat sina gymnasiestudier 2020 eller 2021 med ofullständigt betyg.
  Läs mer

 • Digital pressträff: Tygghetsöverenskommelse


  Ica Supermarket Fontänen samt Ica Supermarket Fagersta, Fagersta kommun och Västanfors-Västervåla församling har ingått en trygghetsöverenskommelse i samverkan med polisen.
  Läs mer

 • Digitalt samtal om unga och alkohol


  Nu går vi mot ljusare tider vilket är underbart! Men vår och sommar, med valborg som den första riskhelgen, är också perioder då risken är stor att många unga provar alkohol för första gången, och även dricker mer alkohol än andra perioder under året.
  Läs mer

 • Fagersta kommun och Riksbyggen i samarbete om nytt Trygghetsboende


  Nu inleder Fagersta kommun och Riksbyggen ett samarbete för att ta fram ett beslutsunderlag för byggandet av ett nytt Trygghetsboende. Trygghetsboendet planeras att byggas i centrala Fagersta med upplåtelseformen Kooperativ Hyresrättsförening. Preliminärt kan inflyttning ske under 2023.
  Läs mer

 • Nu lanserar vi nya fagersta.se!


  Med tillgängligheten i fokus har vi byggt om fagersta.se för att så många som möjligt ska kunna ta del av vår information. Vi passade också på att uppdatera och snygga till sidan!
  Läs mer

Presskontakt

Kommunikationsenheten

Kommunikationsstrateg Lena Bylund
telefon 0223-442 87, e-post lena.bylund@fagersta.se

Kommunikatör Jonna Stenström
telefon 0223-448 86, e-post jonna.stenstrom@fagersta.se

Sidansvarig: Lena Bylund

Senast ändrad:

Var informationen till din hjälp?


Vill du ha återkoppling?
Test