Länk till startsidan för Fagersta

Fagersta.se

Öppna mobilmenyn

Förälder i Fagersta

Som förälder har du en unik möjlighet att främja ditt barns hälsa och utveckling. Din förmåga att skapa en trygg miljö för ditt barn, att visa kärlek och omtanke och att sätta gränser är viktig för barnets uppväxt, såväl under de tidiga åren som senare i barndomen. Här hittar du information om det stöd och de aktiviteter som finns för dig som förälder i Fagersta.

Familjecentralen

En mötesplats för föräldrar och barn mellan 0-6 år. Familjecentralen har babycafé, öppen förskola, föräldrautbildningar och tematräffar.

Familjecentral

Mamma och tonårsdotter har en diskussion om mobiltelefonen.

Familjeteamet

Det är fantastiskt att vara förälder men inte alltid helt lätt. Ibland kan du behöva någon att prata med för att få stöd och råd i föräldrarollen. Familjeteamet finns för dig som har barn i åldern 0-18 år.

Familjeteam

Familjerådgivning

Familjerådgivningen finns för er som upplever någon form av relationsproblem, men också för er som önskar förebygga en sådan situation och vill förbättra er nära relation. Det kan också gälla bearbetning av en kris i samband med stora förändringar i livet, som skilsmässa, dödsfall eller liknande.

Familjerådgivning

Hjälp, stöd & skydd

Hos oss på socialtjänsten kan du få rådgivning, hjälp och stöd i olika livssituationer. Kontakta oss om du behöver stöd eller är orolig för dig själv, dina barn eller en närstående.

Akut hjälp & socialjour

En ledsen flicka sitter i en trappuppgång med händerna för ansiktet.

Föräldraskapsstöd i Västmanland

Här hittar du information, länkar och kontaktuppgifter för föräldraskapsstöd i Västmanland.

Föräldraskapsstöd i Västmanland

Sidansvarig: Ej angivet på denna sida

Senast ändrad:

Var informationen till din hjälp?


Vill du ha återkoppling?
Test