Länk till startsidan för Fagersta

Fagersta.se

Öppna mobilmenyn
Fagerstahallens byggnad med en stor parkering framför. Blå himmel.

Fagerstahallen

I Fagerstahallens sim-, respektive sporthallar finns möjligheter till olika inomhusidrotter och arrangemang såsom mässor, dans och utställningar. Sporthallens läktare har plats för 650 sittande personer och dessutom finns mindre hallar för olika verksamheter.

Aktuellt i Fagerstahallen

Från och med måndag den 21 december stängs kommunens samtliga idrottshallar inklusive Fagerlidens ishall för bokning och verksamhet med anledning av regeringens beslut om skärpta restriktioner.
Beslutet gäller till och med söndag den 24 januari 2021.

Från och med torsdag den 26 november kommer Fagerstahallens gym samt anslutande omklädningsrum tillsvidare vara stängda.

Detta med anledning av en ökad smittspridning av Covid-19 samt vetskap om fuktskador.
Vi behöver kunna säkerställa en trygg miljö för personal och gäster utifrån rådande situation.

Om du har ett gymkort så kommer det att förlängas när vi öppnar igen.

Med anledning av pågående pandemi och en minskad verksamhet ändrar vi våra öppettider i Fagerstahallen från och med 23 november.

Läs mer om våra öppettider.

Tidigare under året påbörjades ett underhållsarbete med inomhusbadet. Arbetet förväntas pågå under hela höstterminen och än så länge kan vi inte planera in ett öppningsdatum.
Mer information om när vi kan öppna igen kommer vid ett senare tillfälle.

När badet har öppnat igen kommer vi givetvis att förlänga årskort och andra badkort som skulle varit giltiga under den här perioden. Vi uppmanar er därför till att spara era kort.

Ansökan om träningstider

Innebandyspelare med boll och klubba

Nu börjar det bli dags att skicka in er ansökan om träningstider i kommunens idrottshallar för höstterminen 2021 och vårterminen 2022.

Ansökan sker via vår e-tjänst och ska vara inskickad senast 30 april.

Ansök om träningstid här