Länk till startsidan för Fagersta

Fagersta.se

Öppna mobilmenyn
Asian Indonesian chef along with other cooks in restaurant or hotel commercial kitchen cooking, finishing dish or plate

Grundskolans och gymnasiets matsedlar

Matsedlar för grundskolorna och gymnasiet, råkost serveras varje dag

Vecka 39 26 - 30 september

Måndag
Lunch: Kycklingkorvstroganoff och ris
Veg: Sojakorvstroganoff och ris

Tisdag
Lunch: Drumsticks, kall sweetchilisås och klyftpotatis
Veg: Vegetariska bönburgare, kall sweetchilisås och klyftpotatis

Onsdag
Lunch: Spenatsoppa med bröd, pålägg och frukt
Veg: Spenatsoppa med bröd, pålägg och frukt

Torsdag
Lunch: Fisknuggets, remouladsås och kokt potatis
Veg: Vegetariska nuggets, remouladsås och kokt potatis

Fredag
Lunch: Kökets lasagne
Veg: Vegetarisk lasagne

Vecka 40 3 – 7 oktober

Måndag
Lunch: Chili con carne och ris
Veg: Chili sin carne och ris

Tisdag
Lunch: Stekt falukorv och stuvade makaroner
Veg: Vegetarisk stekt korv och stuvade makaroner

Onsdag
Lunch: Halloumigryta och bulgur
Veg: Halloumigryta och bulgur

Torsdag
Lunch: Laxnuggets, dillmajonäs och kokt potatis
Veg: Vegetariska nuggets, dillmajonäs och kokt potatis

Fredag
Lunch: Hamburgare med bröd, hamburgerdressing och potatismos
Veg: Vegetarisk burgare med bröd, hamburgerdressing och potatismos

Vecka 41 10 - 14 oktober

Måndag
Lunch: Mexikansk böngryta och ris
Veg: Mexikansk böngryta och ris

Tisdag
Lunch: Köttfärssås och spagetti
Veg: Vegetarisk färssås och spagetti

Onsdag
Lunch: Husets soppa med bröd, pålägg och frukt
Veg: Vegetarisk husets soppa med bröd, pålägg och frukt

Torsdag
Lunch: Panerad fisk, kall sweetchilisås och kokt potatis
Veg: Morotsbiff, kall sweetchilisås och kokt potatis

Fredag
Lunch: Kycklingfilé och potatisgratäng
Veg: Quornfilé och potatisgratäng