Länk till startsidan för Fagersta

Fagersta.se

Öppna mobilmenyn
  • Bekämpningen av afrikansk svinpest pågår fortfarande i Fagersta. De här restriktionerna gäller i den smittade zonen. Mer information

Sport- och idrottshallar

I Fagersta finns fem kommunala idrottshallar. Hallarna kan bokas av föreningar, företag och privatpersoner.

Bild på barn som spelar innebandy i en idrottshall

Om våra sport- och idrottshallar

Våra hallar kan bokas av föreningar, företag och privatpersoner. Här kan du träna, arrangera matcher, mässor och tävlingar. Som privatperson kanske du vill ha en rolig familjeaktivitet eller anordna ett barnkalas. Möjligheterna är oändliga!

För att få boka en hall måste det finnas en ansvarig person på minst 18 år. Denna person ska vara närvarande under hela uthyrningstiden.

Boka en hall på webbenAnsökan om träningstid

Fagerstahallen

Fagerstahallens sport- och idrottshall kan erbjuda träning och aktiviteter för många inomhusidrotter. Hallen kan används som en stor hall eller delas upp i fyra mindre sektioner. Här kan du arrangera matcher, tävlingar, mässor och mycket annat. Lokalen har utrustning för bland annat badminton, tennis, volleyboll, gymnastik och innebandy.

Här finns även sekretariat, projektor, ljudanläggning och mikrofon som kan användas för olika arrangemang. Läktaren, som är en så kallad teleskopläktare, rymmer cirka 650 sittande personer. Hallen har en storlek på cirka 42 x 33 meter och max 850 personer får vistas i hallen samtidigt.

Aktivitetslokaler

I anslutning till hallen, på övre plan, finns tre mindre aktivitetslokaler. Lokalerna används i huvudsak för brottning, judo, karate, dans och bordtennis. Till brottar- och judolokalen finns mattor och judolokalen har även en egen musikanläggning.

Besökadress: Fagerstahallen, Risbrovägen 2, 737 44 Fagersta

Alfahallen

Alfahallen ligger i Alfaskolans skolområde. Här finns utrustning för bland annat gymnastik, badminton och innebandy. Hallen har en storlek på cirka 32 x 16,0 meter och max 150 personer får vistas i hallen samtidigt.

Besöksadress: Alfahallen, Fallvägen 8, 737 46 Fagersta

Per Olshallen

Per-olshallen ligger i Per Olsskolans skolområde. Här finns utrustning för bland annat gymnastik, badminton, innebandy, volleyboll och tennis. Hallen har en storlek på cirka 34 x 16,5 meter och max 150 personer får vistas i hallen samtidigt.

Besöksadress: Per Olshallen, Floravägen 39, 737 43 Fagersta

Risbrohallen

Risbrohallen ligger vid utkanten av Risbroskolans skolområde, strax nedanför Fagerstahallen. Här finns utrustning för bland annat gymnastik, badminton, innebandy, volleyboll och tennis. Här finns det även innebandysarg. Hallen har en storlek på cirka 38 x 19,5 meter och max 150 personer får vistas i hallen samtidigt.

Besöksadress: Risbrohallen, Ringvägen 3, 737 41 Fagersta

Mariahallen

Mariahallen ligger i Mariaskolans skolområde. Hallen används i huvudsak för gymnastik men det finns även utrustning för innebandy och badminton. Hallen har en storlek på cirka 35 x 18 meter och max 150 personer får vistas i hallen samtidigt.

Besöksadress: Mariahallen, Mariavägen 18, 737 33 Fagersta

Sidansvarig: Alexander Hietala

Senast ändrad:

Var informationen till din hjälp?


Vill du ha återkoppling?
Test