Länk till startsidan för Fagersta

Fagersta.se

Öppna mobilmenyn

English

Här hittar du databaser, länkar och tidskrifter på engelska.

Britannica school*

Britannica school är ett engelskspråkigt uppslagsverk som innehåller artiklar fördelade på tre nivåer: Elementary, Middle och High. Det är lätt att söka och byta mellan nivåerna. Britannica school innehåller texter, bilder, artiklar och videos. Du kan också lyssna på texterna. Du kan skaffa ett eget konto, My Britannica, för att spara och dela material. I Itslearning Skolbiblioteket finns information om hur du använder Britannica school hemifrån.

Britannica school*

DOAJ

Här hittar du fritt tillgängliga tidskrifter och artiklar inom olika vetenskapliga områden.

DOAJ

Library pressdisplay*

Library pressdisplay ger dig möjligheten att läsa tidningar från en stor mängd längder. Du behöver ditt lånekort för att kunna logga in.

Library pressdisplay*

Global issues in context*

Global issues in context är en databas med engelskspråkigt material från dagstidningar, vetenskapliga tidskrifter, uppsatser och statistik. Du hittar mycket material om samhällsfrågor, miljö, ekonomi, naturvetenskap, gender och kultur.

Global issues in context*

Science in context*

Science in context är en databas med engelskspråkigt material från dagstidningar, vetenskapliga tidskrifter, uppsatser och statistik. Den är särskilt fokuserad på ämnen som ligger inom naturvetenskap och medicin.

Science in context*

Sidansvarig: Michael Alvbåge

Senast ändrad:

Var informationen till din hjälp?


Vill du ha återkoppling?
Test