Länk till startsidan för Fagersta

Fagersta.se

Öppna mobilmenyn

Polisen informerar

Polisen och kommunen har kommit överens om att lämna information om brott, brottsfenomen och uppmärksammade händelser i Fagersta kommun på kommunens hemsida.

En kvinnlig polis hjälper en pojke att knäppa en polishjälm. Pojken testar polisens utrustning. Till höger i bild syns en del av en polisbil.

”Polisen informerar” är ett nytt och gemensamt försök att undvika otrygghetsskapande genom att istället publicera saklig och trovärdig information om aktuella och uppmärksammade händelser i Fagersta kommun. Vi ser en fara i att det lätt blir ryktesspridningar om saker som hänt och vi vill i största mån undvika det. Tillsammans känner vi att detta är ett bra forum för oss att kunna lämna information om brottsstatistik, otrygghet och polisens arbete och hoppas att det i en förlängning också kan skapa en större känsla av trygghet och förtroende för polisen. Att vi kan visa på vad vi faktiskt gör.

112

Nödnumret 112 ska användas vid akuta nödsituationer då det är fara för liv, egendom eller miljö. En nödsituation är när du snabbt behöver hjälp från ambulans, räddningstjänst, polis, flyg-, sjö-, fjällräddning, jourhavande präst eller giftinformation

114 14

Ring 114 14 för alla ärenden som inte handlar om pågående eller nyligen inträffade brott och händelser. Det är öppet dygnet runt, alla dagar under året.

Har du frågor och funderingar, kontakta:
Aspirantsamordnare Linda Rosander i Västerås, linda.rosander@polisen.se
Kommunpolis Petronella Hjertqvist, petronella.hjertqvist@polisen.se

Sidansvarig: Lena Bylund

Senast ändrad:

Var informationen till din hjälp?


Vill du ha återkoppling?Test