Länk till startsidan för Fagersta

Fagersta.se

Öppna mobilmenyn

Föräldramöte

Datum: 2023-09-20
Tid: 18.00 - 20.00
Plats: Brinellskolans aula

Gruppbild på Brinellskolans personal

Vi har ett nytt spännande läsår framför oss, fyllt av nya lärdomar, erfarenheter och utmaningar. Vi ser det som ett förmån att få möjlighet att lotsa era ungdomar på den resan!

För oss är inkludering och mångfald centrala delar av skolkulturen. Vi gör olikheter till vår styrka och anser att alla elever förtjänar en plats där de kan vara sig själva. Vi arbetar aktivt med att skapa en trygg studiemiljö där våra elever kan växa, må bra och utvecklas för livet.

Vi ser er vårdnadshavare som våra partners i varje elevs utbildningsresa. Tillsammans skapar vi förutsättningarna för våra ungdomars utveckling, trygghet och lärande. Er roll i att stödja och uppmuntra era barn är ovärderlig och vårt samarbete kan ofta vara en nyckel till att eleven lyckas med sina studier.

Föräldramöte för vårdnadshavare till elever i årskurs 1 samt IM och ANP

För att lära känna varandra bättre och ge er insikt i vad som sker under läsåret, vill vi bjuda in våra nya elevers vårdnadshavare till föräldramöte. Där träffar ni era ungdomars mentorer och lärare samt skolans elevhälsoteam och rektorer.

Datum: 2023-09-20
Tid: 18.00 - 20.00
Plats:
Brinellskolans aula

Välkommen!

Sidansvarig: Michael Alvbåge

Senast ändrad:

Var informationen till din hjälp?


Vill du ha återkoppling?




Test