Länk till startsidan för Fagersta

Fagersta.se

Öppna mobilmenyn

Nu kan du ansöka till Komvux!

2021-09-07

Ansökan till Komvux är nu öppen och du kan ansöka fram till och med den 27 september. Om du ansöker och blir antagen, startar utbildningen vecka 43.

Två elever sitter bredvid varandra vid ett bord och gör en uppgift tillsammans. En person står på kortsidan av bordet och håller händerna på utsidan av bordskanten. Bilden är skuren så inga ansikten är med.

Du har rätt att läsa på Komvux från och med den 1 juli det år som du fyller 20 år. Om du har slutfört utbildning på ett nationellt program i gymnasieskolan (eller likvärdig utbildning), med ett studiebevis eller en gymnasieexamen, har du möjlighet att studera på Komvux innan du fyllt 20 år.

Välkommen med din ansökan!

Mer information om ansökan