Länk till startsidan för Fagersta

Fagersta.se

Öppna mobilmenyn

Mistelboden bjöds på en tvårätters lunch som tack för hjälpen!

2022-05-25

Måndagen den 23 maj uppmärksammade vi våra stödanvändare på Mistelboden som gör ett fantastiskt arbete med att hålla rent och snyggt i Brukskontorets matsal och kök.

Ett dukat långbord med glas, muggar och blombuketter i cellofan.

Sedan hösten år 2021 har daglig verksamhet, Mistelboden dagligen besökt Brukskontoret för att torka bord, göra rent våra kaffemaskiner, plocka ur diskmaskiner och fylla på kiosken. Som tack för det fantastiska jobb som de utför bjöds de på en tvårätters lunch på en av Fagerstas restauranger.

På plats fanns förutom Mistelbodens personal, kommunchef Karolina Berglund, enhetschefen för daglig verksamhet LSS Victor Mazetti, vård- och omsorgschefen Eva Blomberg och socialchef Ingrid Holmgren.

Lunchen inleddes med att cheferna riktade ett stort tack till Mistelboden för deras fina arbete i Brukskontorets matsal och köksutrymme.

- Jag är glad att ni ville ta på er jobbet att hålla ordning i köket. Vi är många som delar på köket och utan er hjälp skulle det inte fungera så bra som det gör idag. Kiosken är också en service som uppskattas av många, säger Karolina Berglund.

Gruppbild på kommunchef Karolina Berglund, enhetschef för daglig verksamhet LSS, vård- och omsorgschef Eva Blomberg och socialchef Ingrid Holmgren.

Från vänster: Karolina Berglund, Victor Mazetti, Eva Blomberg och Ingrid Holmgren.

Till lunch serverades kycklingfilé, potatisgratäng och grönsaker. Och till efterrätt blåbärsmousse med grädde och jordgubbar.

Tallrik med mat på dukat bord.
Desserttallrik med blåbärsmousse, grädde och jordgubbar.
Tre personer sitter vid ett dukat bord och fikar. Det är endast deras händer och armar som syns i bild.

Det blev en mycket trevlig och uppskattad lunch som avslutades med att våra stödanvändare och medarbetare på Mistelboden fick ta emot en varsin blombukett som tack för deras fantastiska arbete!

Fyra personer står på rad med varsin blombukett i handen. Blombuketten går i rosa och gult.

Tack Mistelboden!