Länk till startsidan för Fagersta

Fagersta.se

Öppna mobilmenyn

Årets Fagerstabor är Helena Nygårds och Jenny och Mikael Djupenström!

2022-06-06

För elfte året i rad har Stiftelsen Gösta Olsson delat ut utmärkelsen “Årets Fagerstabo”. I dag delades priset ut till Helena Nygårds och Jenny och Mikael Djupenström i samband med nationaldagsfirandet på Västanfors hembygdsgård!

Från vänster: Jenny, Mikael och Helena.

Motiveringen

Helena Nygårds

En eldsjäl som med ett brinnande intresse och stor empati ger alla möjligheten att ha roligt, uppleva glädje och gemenskap. Till det behövs en engagerad ledare. En ledare som inspirerar till att våga stå på scenen, få bländas av rampljuset och känna pirret i magen innan ridån går upp.

Årets Fagerstabo möjliggör för Fagerstaborna att få uppleva kulturen genom teaterns värld, både på scenen och i publiken.

Årets Fagerstabo är Helena Nygårds, för sitt brinnande intresse
och mångåriga engagemang inom Norrby teater.


Jenny och Mikael Djupenström

Eldsjälar som värnar om andra människor, har ett varmt hjärta och
stor empati att hjälpa till genom olika sociala insatser. Insatser som är mycket värdefulla för många, både genom att kunna få ta del av men även möjlighet att ge vidare till andra människor.

Årets Fagerstabo hjälper andra Fagerstabor som av olika anledningar behöver lite extra stöd i livet genom att sträcka ut en hjälpande hand.

Årets Fagerstabo är Jenny och Mikael Djupenström, för deras fantastiska engagemang som gör stor skillnad för många människor.

Stort grattis till er!