Länk till startsidan för Fagersta

Fagersta.se

Öppna mobilmenyn

Tack alla 25-åringar!

2022-11-23

I onsdags den 16 november uppvaktade vi de medarbetare som varit anställda eller verkat i Fagersta kommun i 25 år. Firandet ägde rum på Fagersta Brukshotell där jubilarerna bjöds på trerätters middag samt musikunderhållning framförd av kulturskolan.

Gruppbild på nio personer som jobbat i Fagersta kommun i 25 år. Fem personer på bakre raden och fyra personer på främre raden. Alla håller i varsin blombukett. Fyra män och fem kvinnor.

Utbildningsförvaltningen, bakre raden från väster: Lars Jansson, Elisabeth Åsblom, Jan Wallén, Peter Johansson, Malin Engström. Främre raden från vänster: Camilla Axfeldt, Anette Olander, Lars Haag, Johanna Johansson.

Gruppbild på sex personer som arbetat i Fagersta kommun i sex år. Fem kvinnor och en man syns på bilden. Alla håller i varsin blombukett.

Socialförvaltningen, från vänster: Sari Korpelin, Houda Elawad, Linda Smedberg, Per Eriksson, Maria Åkerblom, Karin Granqvist.

Jubilarerna fick ta emot blommor och sin minnesgåva från respektive förvaltningschef. Som minnesgåva har våra medarbetare möjlighet att välja mellan tre olika gåvor, guldklocka, smycke eller ett konstverk.

Vi riktar ett stort tack till alla våra 25-åringar!