Länk till startsidan för Fagersta

Fagersta.se

Öppna mobilmenyn
  • Bekämpningen av afrikansk svinpest pågår fortfarande i Fagersta. De här restriktionerna gäller i den smittade zonen. Mer information

Månadens Morgonsoffa den 1 december!

2022-11-28

Morgonsoffan infaller första torsdagen i månaden och sänds från Brukshotellet i Fagersta.

Uppfälld laptop på ett träbord. På skärmen står Morgonsoffan loggan stort och logotyper med samarbetspartners under. En kaffekopp till höger om datorn och ett block med penna till vänster.

Frukost serveras från klockan 7.30 och programmet börjar klockan 8.00. Då tar vår programledare Julia Rosqvist med dig på ett späckat program fyllt med spännande gäster.

I soffan kan du se:

Tommy Jernberg, VD på Fagersta Stainless, han berättar om framtidsplanerna då Outokumpo tidigare i år sålde sin avdelning i Fagersta till italienska Marcegaglia Steel.

Tomas Gustafsson, VD på Flexiteek, han berättar om företagets framgångsrika resa! Ett spännande företag som levererar unika plastdäck av hög kvalitet till båtar.

Jem & Fix, ett välkänt varumärke som för ett par år sen etablerade sig i Fagersta. Bättre sent än aldrig men nu kommer de till Morgonsoffan!

Möt också månadens samarbetspartner Adecco!

Dessutom: UF-företag finns på plats och säljer sina produkter. Passa på att köpa julklappar! Missa inte heller det traditionsenliga julklappsrimmet med en panel bestående av välsmorda tankenötter!

Välkommen!

Fakta om Morgonsoffan

På Fagersta Brukshotell äter vi frukost, umgås, nätverkar och får höra det senaste om näringslivet i regionen. Det är en social, rolig och fartfylld start på dagen! Morgonsoffan infaller oftast första torsdagen i månaden, och vid åtta tillfällen under 2022. Frukosten står uppdukad mellan klockan 7.30 och 8.00 och själva programmet är mellan 8.00–9.00 och det går bra att mingla efteråt.

Alla entreprenörer och företagare i regionen är välkomna! Ingen föranmälan krävs.