Länk till startsidan för Fagersta

Fagersta.se

Öppna mobilmenyn

Månadens Morgonsoffa den 5 oktober!

2023-10-03

Torsdag den 5 oktober är det Morgonsoffan på Fagersta Stadshotell. Programmet går även att ses digitalt i efterhand på fagersta.se.

Uppfälld laptop på ett träbord. På skärmen står Morgonsoffan loggan stort och logotyper med samarbetspartners under. En kaffekopp till höger om datorn och ett block med penna till vänster.

Frukost serveras från klockan 7.30 och programmet börjar klockan 8.00. Då tar vår programledare Julia Rosqvist med dig på ett späckat program fyllt med spännande gäster.

Föranmälan:

Anmäl din medverkan till:

naringsliv@fagersta.se

I soffan möter du:

Daniel Erlandsson, VD på Din Elon butik

Förutom butiken i Fagersta så finns det 11 andra butiker i Västmanland, Gävleborg och Dalarna. Daniel är en engagerad butiksägare med många bollar i luften. Utöver butikerna så är Daniel engagerad i centrumutvecklingsfrågor i Hedemora och mycket mer!

Jordbruksverkets insatschef

Att Fagersta drabbats av Afrikansk svinpest har nog inte undgått någon. I soffan kommer insatschefen att berätta om vad svinpesten innebär och om hur arbetet framåt kommer att se ut.

Norbergs Psykologitjänst, Olle Löfvendahl

Nystartat företag med säte i Norberg som har kunder runt om i hela norra länsdelen kommer och berättar om sin företagsresa och vilka tjänster som erbjuds.

Almi, Stefan Jansson

När man ska utveckla sitt företag och behöver någon att bolla med så är Almi det perfekta planket. Stefan är en av Almis rådgivare och kommer att berätta om vilka stöd, kurser och nätverksträffar som erbjuds.

Tobias Back levererar lokala och regionala näringslivsnyheter.

Möt också månadens samarbetspartner Freveko!

Varmt välkommen!

Fakta om Morgonsoffan

På Fagersta Brukshotell äter vi frukost, umgås, nätverkar och får höra det senaste om näringslivet i regionen. Det är en social, rolig och fartfylld start på dagen! Morgonsoffan infaller oftast första torsdagen i månaden, och vid åtta tillfällen under 2023. Frukosten står uppdukad mellan klockan 7.30 och 8.00 och själva programmet är mellan 8.00–9.00 och det går bra att mingla efteråt.

Alla entreprenörer och företagare i regionen är välkomna!

Se Morgonsoffan digitalt i efterhand via vår playkanal.

Playkanalen