Länk till startsidan för Fagersta

Fagersta.se

Öppna mobilmenyn

Se månadens Morgonsoffa!

2023-11-17

Nu kan du se månadens Morgonsoffa digitalt.

Uppfälld laptop på ett träbord. På skärmen står Morgonsoffan loggan stort och logotyper med samarbetspartners under. En kaffekopp till höger om datorn och ett block med penna till vänster.

I soffan möter du:

Henrik Rydberg, kyrkoherde i Västanfors Västervåla församling

Där är det mycket på gång just nu! I höst har församlingen gjort två stora satsningar, dels har man öppnat en egen vårdcentral men man har också tagit över Brukshotellet i Fagersta som nu också byter namn till Fagersta Stadshotell.

Johan Larsson, Coompanion Mälardalen

Coompanion är experter på kooperativt företagande där grundstenen är samverkan. Coompanion erbjuder bland annat kostnadsfri rådgivning och stöttning till både befintliga företag och företag som är i uppstartsfas.

MAW Performance UF.

Vi får träffa ett UF-företag från Brinellskolan som producerar och säljer egna tryckta träningskläder.

3D60

Ett nystartat företag som jobbar med den visuella upplevelsen på hemsidor genom VR teknik och andra lösningar. Företaget har fått en plats i NyföretagarCentrums mentorprogram i Västmanland vilket innebär att man kostnadsfritt får tillgång till en stöttande mentor som bidrar med sina erfarenheter och nätverk.

Tobias Back levererar lokala och regionala näringslivsnyheter.

Möt också månadens samarbetspartner VB Energi!