Länk till startsidan för Fagersta

Fagersta.se

Öppna mobilmenyn

Dags för 2023 års sista Morgonsoffa!

2023-11-30

Torsdagen den 7 december är du väkommen till Morgonsoffan på Fagersta Stadshotell, Blomstervägen 1. Programmet går även att ses digitalt i efterhand på fagersta.se.

Frukost serveras från klockan 7.30 och programmet börjar klockan 8.00. Då tar vår programledare Julia Rosqvist med dig på ett späckat program fyllt med spännande gäster.

Föranmälan:

Anmäl din medverkan till:

naringsliv@fagersta.se

I soffan möter du:

Fagersta Padelcenter: I höstas bytte Fagersta Padelcenter ägare och de nya padelentreprenörerna är två padelintresserade kompisar från Söderbärke. Möt Peter Johansson som är säljare inom säkerhetsbranschen och Johan Högdahl, Ica-handlare i Söderbärke!

Norra Västmanland Kommunalteknikförbund: Patrik Eriksson, enhetschef gatuservice NVK, berättar om den fortsatta utvecklingen av Fagersta centrum. De redan påbörjade förbättringarna i centrum rullar vidare nästa år med bland annat förbättringsåtgärder i Vilhelminaparken och Brinelltorget!

Astino Studio UF: Vi får träffa ett UF-företag från Brinellskolan som tillverkar handgjorda egendesignade accessoarer av återvunnet garn!

Adecco: Möt månadens samarbetspartner i Morgonsoffan!

Tobias Back, näringslivs- och turismchef, sammanfattar året som har gått och blickar framåt mot 2024.

UF-elever finns på plats för att sälja sina varor! Passa på att köpa julklappar!

Missa inte det den traditionella rimstugan!

Varmt välkommen!

Fakta om Morgonsoffan

På Fagersta Brukshotell äter vi frukost, umgås, nätverkar och får höra det senaste om näringslivet i regionen. Det är en social, rolig och fartfylld start på dagen! Morgonsoffan infaller oftast första torsdagen i månaden, och vid åtta tillfällen under 2023. Frukosten står uppdukad mellan klockan 7.30 och 8.00 och själva programmet är mellan 8.00–9.00 och det går bra att mingla efteråt.

Alla entreprenörer och företagare i regionen är välkomna!

Se Morgonsoffan digitalt i efterhand via vår playkanal.

Playkanalen