Länk till startsidan för Fagersta

Fagersta.se

Öppna mobilmenyn

Månadens Morgonsoffa den 7 mars!

2024-03-08

Torsdag den 7 mars är det Morgonsoffan på Fagersta Stadshotell.

Uppfälld laptop på ett träbord. På skärmen står Morgonsoffan loggan stort och logotyper med samarbetspartners under. En kaffekopp till höger om datorn och ett block med penna till vänster.

Frukost serveras från klockan 7.30 och programmet börjar klockan 8.00. Då tar vår programledare Julia Rosqvist med dig på ett späckat program fyllt med spännande gäster.

Föranmälan:

Anmäl din medverkan till:

naringsliv@fagersta.se

I soffan möter du:

VafabMiljö

Ludvig Ericsson tillförordnad enhetschef planering på VafabMiljö berättar om det nya debiteringssystemet för företagskunder och även om annat som händer i verksamheten.

Svenska Jägareförbundet

Vi träffar Lars Björck, jaktvårdskonsulent på Svenska Jägareförbundet i Västmanland. När svinpesten upptäcktes i Fagersta förändrades vardagen helt för Lars som har lagt ner stort arbete på att samordna jägare och vara kontaktperson mot myndigheter. Lars var också en av de nominerade till Årets västmanlänning 2023.

Birgittas massage

Hos Birgitta kan du får massage i olika former som till exempel taktil massage, klassisk massage och lymfmassage. Snart kan ytterligare behandlingar läggas till verksamheten då Birgitta nu går tredje året på en homeopatisk utbildning.

Esthetics by I

Vi träffar sjuksköterskan Isabelle Hellsing som öppnade ett företag inom skönhetsvård i slutet av förra året. Hon utför estetiska injektioner som botox och fillersbehandlingar, vilket hon är ensam om i Fagersta.

Tobias Back levererar lokala och regionala näringslivsnyheter.

Möt också månadens samarbetspartner Företagarna Norra Västmanland!

Varmt välkommen!

Fakta om Morgonsoffan

På Fagersta Brukshotell äter vi frukost, umgås, nätverkar och får höra det senaste om näringslivet i regionen. Det är en social, rolig och fartfylld start på dagen! Morgonsoffan infaller oftast första torsdagen i månaden, och vid åtta tillfällen under 2024. Frukosten står uppdukad mellan klockan 7.30 och 8.00 och själva programmet är mellan 8.00–9.00 och det går bra att mingla efteråt.

Alla entreprenörer och företagare i regionen är välkomna!