Länk till startsidan för Fagersta

Fagersta.se

Öppna mobilmenyn

Månadens Morgonsoffa den 11 april!

2024-04-08

Torsdagen den 11 april är det Morgonsoffan på Fagersta Stadshotell.

Uppfälld laptop på ett träbord. På skärmen står Morgonsoffan loggan stort och logotyper med samarbetspartners under. En kaffekopp till höger om datorn och ett block med penna till vänster.

Frukost serveras från klockan 7.30 och programmet börjar klockan 8.00. Då tar vår programledare Julia Rosqvist med dig på ett späckat program fyllt med spännande gäster.

Föranmälan:

Anmäl din medverkan till:

naringsliv@fagersta.se

I soffan möter du:

Fotkliniken Fagersta

Marie Persson startade företaget förra året och finns nu i nya lokaler i centrum på Stationsvägen i Fagersta. Hos Marie kan du få medicinsk fotvård, laserbehandling och Gua Sha massage.

Energikontoret Mälardalen

Carina Norling och Jonathan Piispanen berättar om energieffektivisering och vilken typ av hjälp företagen kan få via deras företagsprojekt och den kommunala Energi och klimatrådgivningen.

Fagersta i Fokus

Möt Anders Ericsson, ordförande i den lokala handlarföreningen Fagersta i Fokus som jobbar för att stärka attraktionskraften i centrum. Anders berättar bland annat om arbetet med den stundade Våryran!

Samhall

Vi träffar Jennie Joelsson, regional rekryteringssamordnare på Samhall. Jennie berättar om hur Samhalls uppdrag ser ut och om de tjänster som erbjuds till både kommuner och företag inom bland annat städ, tvätt och tillverkning.

Tobias Back, näringslivs- och turismchef, levererar lokala och regionala näringslivsnyheter.

Möt också månadens samarbetspartner Fagersta kommun!

Varmt välkommen!

Fakta om Morgonsoffan

På Fagersta Stadshotell äter vi frukost, umgås, nätverkar och får höra det senaste om näringslivet i regionen. Det är en social, rolig och fartfylld start på dagen! Morgonsoffan infaller oftast första torsdagen i månaden, och vid åtta tillfällen under 2024. Frukosten står uppdukad mellan klockan 7.30 och 8.00 och själva programmet är mellan 8.00–9.00 och det går bra att mingla efteråt.

Alla entreprenörer och företagare i regionen är välkomna!