Länk till startsidan för Fagersta

Fagersta.se

Öppna mobilmenyn

Fagersta Turism blir Visit Fagersta

2024-06-19

Från och med idag onsdag så sker en förändring inom besöksnäringen i Fagersta då vi övergår från att vara Fagersta Turism till Visit Fagersta.

Eveline Wahlfeldt med turistbroschyrer i händerna på besökscentrum i Ängelsberg

Turismutvecklare Eveline Wahlfeldt på Besökscentrum i Ängelsberg.

Idag är turismarbetet mer än information och traditionell turistbyrå och den här förändringen har pågått under många år där tiden nu är mogen att ta steget mot en egen visit.

Det besökare kommer att mötas mer av i och med denna förändring är beskrivande av platsen Fagersta och allt fantastiskt som finns, inte enbart besöksmål. Visit Fagersta är samlingsnamnet för platsen och reseanledningen till Fagersta som ska visa på attraktivitet mot medborgare och besökare. Vi har nu tagit klivet mot ett inriktat destinationsutvecklingsarbete och ett attraktionskraftigt Fagersta!

Utöver namnbytet, och till viss del arbetssättet, så släpper vi idag årets turistmagasin samt årets besökskarta, allt paketerat i Visit Fagersta med platsvarumärkets logga. En nyhet i år är att turistmagasinet är skriven och layoutad i egen regi och tryckt på lokalt tryckeri. Du hittar turistmagasinet bland annat på våra besöksmål, affärer, restauranger och offentliga ställen.

Passa på att njuta av sommaren och inspireras av allt fint som finns att upptäcka bland Fagerstas pärlor!

Det nya platsvarumärket Visit Fagersta. Texten Visit Fagersta i grönt till väster om ett hjärta i grönt.

Visit Fagersta. Det nya platsvarumärket för besöksnäringen.