Länk till startsidan för Fagersta

Fagersta.se

Öppna mobilmenyn

Sommarbadet 2022

2022-05-18

På måndag den 23 maj öppnar utomhusbadet. Vi hoppas på en varm sommar med många härliga badgäster. Varmt välkomna till Fagerstahallen!

Utomhusbadets hoppbassäng

Utomhusbadet

Från och med måndag är endast utomhusbadet öppet. Receptionen flyttas till Spotcaféet och där kan du bland annat betala för inträde, köpa badkläder, simglasögon, armpuffar och lättare förtäring i form av fika, kaffe och läsk.

Vid utomhusbadet finns en 50-metersbassäng, undervisningsbassäng och ett hopptorn. I år kommer tyvärr plaskbassängen Svampen att vara avstängd. Inom området har du även tillgång till större gräsytor och för en mindre kostnad kan du hyra solstolar och parasoll.

Sommarbadet 2022

Öppettider

Under sommaren kommer vi ha tre perioder med olika öppettider. Under den första perioden, 23 maj till och med 12 juni, är utomhusbadet öppet på vardagar klockan 12.00-18.00 och helger 10.00-16.00. Du kan läsa mer om våra öppettider under fliken Öppettider och kontakt.

Öppettider och kontakt

Trivselregler

Innan du besöker oss ser vi gärna att du läser igenom våra trivselregler. För att få besöka oss utan vuxen ska du ha fyllt 10 år och kunna simma. Kom ihåg att det även under sommaren är viktigt att alltid duscha före bad!

Trivselregler

Varmt välkomna till Fagerstahallen i sommar!