Länk till startsidan för Fagersta

Fagersta.se

Öppna mobilmenyn
Upplev Fagersta logotyp

Har du evenemang på gång som kan intressera andra människor i kommunen – tipsa oss. Det kan handla om en utställning, en aktivitet och så vidare.

Solturnén 2021- Byggnadsintegrerad solel

Datum: måndag 17 maj
Klockan: 14.00 - 15.30
Plats: Västerås
Under denna kostnadsfria och digitala webbinarie kommer medarrangören Fastighetsägarna med Björn Lundborg berätta mer om hur dem som branschorganisation stödjer deras medlemmar. Vi har också bjudit in David Larsson från Solisten AB som är expert inom området. David kommer tala om nyttan med att kombinera ytskikt med elproduktion.

Vi har även bjudit in en fastighetsägare som installerat byggnadsintegrerade solceller, Viktor Bergh från OKQ8 och Henrik Lundberg från Kraftpojkarna. Vi kommer också att få lyssna till Eva Lindstén från Lindstens fastigheter, ett exempel där en idé blev till verklighet.

Anmäl dig här: https://link.webropolsurveys.com/EventParticipation/EventPublic/3ab60082-e168-4574-af0d-7eb1f188d09c?displayId=Swe2212111

Välkommen!

Solturnén 2021 är en digital webbinarieserie för dig som är intresserad av att producera egen el med solceller. Vid tre tillfällen i maj kan du ta del av tips, råd och fakta från sakkunniga föreläsare, experter inom solel och nöjda solcellsägare. Solturnén 2021 är öppen för alla, men extra intressant för dig som äger eller driver ett litet eller medelstort företag. Du kan delta på alla tre träffar, eller välja de som passar dig bäst – det är helt kostnadsfritt!

FRAMTIDENS SOLEL I ÖSTRA MELLANSVERIGE
Solturnén 2021 arrangeras inom ramen för Framtidens solel i östra Mellansverige. Det är ett EU-projekt med syfte att hjälpa dig som driver eller äger ett litet eller medelstort företag –vi erbjuder information och stöd till dig som vill investera i solenergi. Mer information om projektet hittar du på: www.framtidenssolel.se.
Har du frågor? Kontakta boel.schaulin@lansstyrelsen.se

Information

Prisinformation Gratis

Besöksadress Digitalt, Digitalt

Kontakt Boel Schaulin
010-22492
boel.schaulin@lansstyrelsen.se

Arrangör Länsstyrelsen

Webbplats http://framtidenssolel.se/

Datum och tid måndag 17 maj klockan: